European Soccer

Den virkelige årsag bag fodbold Kampe

Home » European Soccer News » Den virkelige årsag bag fodbold Kampe
read more

Det er en spiller med noget af et cv, der lander i FC København inden længe. Guillermo Varela er 25 år, højre back og tidligere Manchester United-spiller.

82 Pæn Billeder af fodbold kampe

82 Pæn Billeder af fodbold kampe er Fantastiske Billeder af fodbold kampe

Snart spiller han dog i Superligaen hos FC København. Det kan B.T. Sport afsløre. FC København har stort set forhandlet aftalen på plads med den 25-årige landsholdsback fra Uruguay. Og lørdag lander han så i København for at gennemgå lægetjek og skrive under på aftalen – medmindre noget drastisk sker i de sidste timer.

I København vil Guillermo Varela ifølge B.T. Sports oplysninger skrive under på en 4,5 år lang kontrakt med FC København, der har udset ham som afløser for Peter Ankersen, som senest til sommer sælges videre til en større klub.

Soccer Football – Europa League – Group Stage – Group C – Zenit Saint Petersburg v FC Copenhagen – Saint Petersburg Stadium, Saint Petersburg, Russia – November 29, 2018 Copenhagen coach Stale Solbakken before the match REUTERS/Anton Vaganov Foto: ANTON VAGANOV Vis mere

fantastisk 83+ Tapeter af fodbold kampe

fantastisk 83+ Tapeter af fodbold kampe er Smuk Billeder af fodbold kampe

Det var det sydamerikanske medie Telemundo, der afslørede FC Københavns store interesse for Guillermo Varela. Nu kan B.T. så fortælle, at det kun er de sidste detaljer, der mangler, før handlen bliver officiel – og Varela er allerede i disse timer på et fly mod Europa.

Dermed får FC København en spiller, der har spillet fire kampe i Premier League for Manchester United, syv kampe i Bundesligaen på leje i Eintracht Frankfurt og har været under Zinedine Zidanes vinger, da franskmanden styrede Real Madrids næstbedste hold Castilla.

Københavnerne får dog også en spiller, som har ramt overskrifter for andet end gode fodboldkampe. Da Varela var lejet ud til Eintracht Frankfurt, skulle han i 2017 være med i pokalfinalen mod Dortmund. Men sådan endte det ikke. For trods advarsler fra klubben valgte Guillermo Varela ifølge flere medier alligevel at få sig en tatovering kort før finalen af ren overtro.

100+ Fedt nok lager af fodbold kampe

100+ Fedt nok lager af fodbold kampe er Eksklusiv Billeder af fodbold kampe

Herunder kan du høre seneste episode af B.T.s podcast ‘Bettingklubben’ og husk, at du også kan abonnere på den i iTunes lige HER

Men der gik infektion i tatoveringen, og Varela kunne ikke spille finalen. Det kostede ham en bøde på over en halv million kroner, og backen fik ikke sin lejeaftale forlænget. Det meddelte sportsdirektør Fredi Bobic offentligt.

Fantastisk 50+ Billede af fodbold kampe

Fantastisk 50+ Billede af fodbold kampe er Fedt nok lager af fodbold kampe

I stedet vendte Guillermo Varela i august 2017 hjem til Penarol, hvorfra Manchester United også hentede ham i 2013. Og det har været en succes.

Guillermo Varela var denne sommer med Uruguays landshold til VM i Rusland, hvor han spillede de to første kampe. Og han er en fast del af landsholdstruppen. Det seneste stykke tid har han dog været ramt af en skade i læggen, men han skulle snart være klar igen.

Klar til at spille for FC København.

32+ Pæn lager af fodbold kampe

32+ Pæn lager af fodbold kampe er Fantastiske Billeder af fodbold kampe

Foto: OLI SCARFF Vis mere

Pæn 81+ Tapeter af fodbold kampe

Pæn 81+ Tapeter af fodbold kampe er Vidunderlig Fotografering af fodbold kampe

79+ Fantastiske Billede af fodbold kampe

79+ Fantastiske Billede af fodbold kampe er Vidunderlig Kollektion af fodbold kampe

93 Eksklusiv Kollektion af fodbold kampe

93 Eksklusiv Kollektion af fodbold kampe er Fedt nok lager af fodbold kampe

Den virkelige årsag bag fodbold Kampe Gallery
Pæn 81+ Tapeter af fodbold kampe82 Pæn Billeder af fodbold kampe100+ Fedt nok lager af fodbold kampefantastisk 83+ Tapeter af fodbold kampe

Related to Den virkelige årsag bag fodbold Kampe